Čestit i blagoslovljen Božić

Želimo vam blagoslovljen i čestit Božić.
Iskorak u 2018. godinu neka Vam bude obasjan Kristovim svjetlom te popraćen zdravljem, radošću i mirom
  

Ne bojte se! Evo, javljam vam blagovijest, veliku radost za sav narod! Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj – Krist, Gospodin. I evo vam znaka: naći ćete novorođenče povijeno gdje leži u jaslama."(Lk 2, 10-12) 

"...stani večeras uz jaslice i u šutnji gledaj čaroliju gole ljudske egzistencije... Usudi se to otajstvo ne obuhvaćati mišlju, već mu daj da ono tebe obuhvati. Nek´ u tebi probudi djetinjstvo tvoje duše. Svijest duboke ljudske krhkosti... " ...eto, to želim i tebi i sebi ....

Božić je poziv da kreneš na put u Betlehem; da se susretneš s Kraljem kraljeva, Gospodarom svega stvorenog u osobi malog Djeteta pod prilikama kruha u Euharistiji; da mu se pokloniš kao svom Bogu i Spasitelju, poput pastira, kao mudraci s Istoka. On te očekuje, da mu daruješ svoje srce, možda ranjeno, razočarano, izgubljeno, neostvareno, grijehom poniženo. On je došao radi Tebe, mene svakog čovjeka, jer nas neizmjerno ljubi. Želi Te nadariti oproštenjem, ljubavlju, mirom i puninom svojih milosti. Ne oklijevaj, pođi. To je susret života, radosti i ljubavi.